VENE SLIMMING LOTION

Masih anggun & cantik... Tak susah nak jadi Macam Duta VENE SLIMMING LOTION &  Beauty - Sis Wilma Muhamad ni... Rahsianya terkandung dalam satu botol comel

Info VENE SLIMMING LOTION :

VENE SLIMMING LOTION adalah rumusan khas pati rumpai laut (seaweed) @ nama saintifik "Phyllacantha Fibrosa" dan herba2 terpilih yg mampu membakar lemak & menurunkan berat badan dgn mudah melalui proses Lipolisis.
Harga Pasaran : RM100.00
Harga Kami : RM62.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM38.00
{ 2 botol RM112.00 }
POSTAGE :
RM6 SEM | RM9 SS
Kandungan/Berat : 150 gram

Terbukti berkesan, bebas paraben, tanpa pewarna & lulus KKM! Produk keluaran Malaysia No. Kelulusan KKM : NOT130104860K.Boleh diguna oleh lelaki & wanita. Berat 1 tiub 150gm.


Kebaikan VENE SLIMMING LOTION :
Penggunaan yang konsisten membantu :
✔ Memecahkan lemak
✔ Menghilangkan selulit
✔ Menurunkan berat badan
✔ Melangsing dan mencantikkan bentuk badan
✔ Melembut/menegang dan menyegarkan kulit
✔ Membuang lebihan angin dalam badan
✔ Mengurangkan rasa sakit senggugut/sakit sendi

Ciri-ciri VENE SLIMMING LOTION (VSL) :
✔ Kesan serta merta
✔ Bebas paraben
✔ Tidak melekit
✔ Tidak terlalu panas
✔ Berbau wangi
✔ Boleh diguna bila-bila masa
✔ Mudah digunakan
✔ Menggunakan bahan yang halal

Cara Penggunaan VENE SLIMMING LOTION :
1- Sapu secukup losyen dan urut pada bahagian-bahagian yang ingin dikurangkan lemak seperti pada abdomen (perut dan badan), punggung, paha dan lengan. Urut perlahan-lahan dari bawah ke atas dalam masa 1-3minit. Sebaik-baiknya sapukan losyen dua kali sehari selepas mandi.

2- Vene Losyen juga boleh digunakan untuk mengurangkan lemak pada bahagian dagu dan leher. Sapuan yang nipis dengan urutan ringan dari bawah ke atas untuk mendapatkan bentuk yang diingini.

3- Tindak balas losyen akan lebih berkesan apabila liang-liang roma badan terbuka iaitu semasa kita berpeluh atau selepas mandi air hangat. Pada ketika ini, rasa hangatlosyen akan lebih dirasai.

4- Untuk pengguna yang pertama kali menggunakan VENE SLIMMING LOTION dinasihatkan supaya menggunakannya sedikit dahulu untuk membiasakan kulit sebelum sapuan yang lebih banyak.

5- VENE SLIMMING LOTION boleh digunakan bersama-sama dengan korset, girdle atau alat-alat bantuan senaman (seperti slimming belt).

6- Sapu VENE SLIMMING LOTION untuk membantu melegakan senggugut dan sakit sendi yang ringan.  

Testimoni VENE SLIMMING LOTIONVisit Our FB Page: